УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Від 24.02.2005 № 468

Про призупинення навчально-виховного процесу в закладах освіти м. Харкова

У зв’язку з ростом захворюваності учнів у закладах освіти міста на гострі респіраторні вірусні інфекції та грип, згідно з ч. 1 ст. 20, ч. 8 ст. 30 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення», на підставі Подання головного державного санітарного лікаря м. Харкова від 24.02.2005р № 4.0-1714 «Про призупинення учбового процесу в навчально - виховних закладах міста», керуючись ст. ст. 42,59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»

1. Призупинити з 28.02.2005р навчально - виховний процес у навчально - виховних закладах усіх типів, форм власності та позашкільних закладах, обмежити проведення культурно - масових та спортивних заходів для дітей міста до окремого розпорядження

2. Начальнику управління освіти Андрєєву М.В. взяти під контроль проведення відповідних організаційних та санітарно - профілактичних заходів у закладах освіти міста.

3. Начальнику управління культури (Мякіннікова Л.М.), голові комітету з питань фізичної культури і спорту (Богула П.О.), голові комітету у справах сім’ї та молоді (Кулініч О.В.) не планувати проведення масових заходів для дітей.

4. Пресс - службі міської ради (Баранник О.Б.) довести це розпорядження до відома населення міста через засоби масової інформації.

5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради - начальника Головного управління з гуманітарних та соціальних питань Сороку Л.С.

Міський голова В. Шумілкін