УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Від 28.02.2005 № 500

Про переведення на іншу посаду

1. Грешнова Євгенія Павловича - начальника відділу містобудівного кадастру, топографічних робіт, інженерної інфраструктури, промислових регіонів і транспорту управління містобудування та архітектури Головного управління містобудування, архітектури та земельних відносин Харківської міської ради перевести з 01 березня 2005 року на посаду головного спеціаліста архівного сектору цього відділу і управління з оплатою праці згідно штатного розпису.

Підстава: заява Грешнова Є.П., п. 5 постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців» від 15.02.2002р. № 169.

2. Дудку Валерію Анатоліївну - головного спеціаліста відділу підготовки вихідних даних управління містобудування та архітектури Головного управління містобудування, архітектури та земельних відносин Харківської міської ради перевести з 01 березня 2005 року на посаду головного спеціаліста архітектурного відділу Орджонікідзевського району зазначеного управління з оплатою праці згідно штатного розпису.

Підстава: заява Дудки В.А., п. 5 постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців» від 15.02.2002р. № 169.

3. Погребняк Лідію Андріївну - спеціаліста 1-ї категорії відділу підготовки вихідних даних управління містобудування та архітектури Головного управління містобудування, архітектури та земельних відносин Харківської міської ради перевести з 01 березня 2005 року на посаду головного спеціаліста цього відділу з оплатою праці згідно штатного розпису, як таку, що зарахована до кадрового резерву на цю посаду.

Підстава, заява Погребняк Л.А., розпорядження Харківського міського голови від 28.12.2004 року № 3764 «Про затвердження списку кадрового резерву посадових осіб виконавчих органів міської ради».

Міський голова В. Шумілкін