ХАРКІВСКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
РОЗПОРЯДЖЕННЯ


Від 7.4.2005 р. № 838
м. Харків

Про проведення спортивно-масових заходів на майдані Свободи та вулицях
міста на честь 60-річчя Перемоги над фашистськими загарбниками

Згідно з міською програмою відзначення 60-річчя Перемоги над фашистськими загарбниками у місті Харкові на майдані Свободи та вулицях міста проводитимуться традиційні святкові спортивно-масові заходи.
Виходячи із високого рейтингу змагань, з метою створення умов для якісного проведення святкових заходів, залучення харків'ян до систематичних занять фізичною культурою та спортом, організації дозвілля мешканців міста, керуючись ст. ст. 42 та 59 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні".

Дозволити комітету з питань фізичної культури та спорту Головного управління з гуманітарних та соціальних питань Харківської міської ради провести на майдані Свободи і вулицях міста Харкова спортивно-масові заходи. (Додаток №1)

Прийняти до відома наступне:
2.1.У підготовці та проведенні святкових спортивно-масових заходів беруть участь: управління з питань фізичної культури, спорту та туризму облдержадміністрації (Жданов В.І.), редакція газети "Вечірній Харків" (Костромін І.Л.), обласні федерації з: велосипедного спорту, легкої атлетики.
2.2. Головний суддя змагань з велоспорту - Рудько О.О., згідно з положенням, несе повну відповідальність за їх проведення.

Головному управлінню житлово-комунального господарства (Гриневич Є.О):
3.1. Тимчасово припинити рух всіх маршрутів громадського транспорту. (Додаток №2)

Запропонувати міському управлінню УМВС України в Харківській області (Дятлов В.І.):
4.1. Виконати заходи по забороні руху всіх видів негромадських ранспортних засобів згідно з пунктом 3.1. цього розпорядження.

Запропонувати керівництву КП "Муніципальне паркування" директор - Кушнаренко С.П.) забезпечити виконання заходів, пов'язаних з "имчасовим припиненням експлуатації місць платного паркування івтотранспортних засобів, згідно з пунктом 3.1 цього розпорядження.

Управлінню охорони здоров'я (Галацан О.В.) забезпечити іергування бригад медичних фахівців на автомобілях швидкої допомоги в .іісцях проведення змагань. (Додаток №3)

Виконкомам районних у м. Харкові рад: Дзержинській (Літвіненко Ю.Ю.), Комінтернівській (Анчуков В.О.), Ленінській (Обозний Б.О.),Жовтневій (Єромецький С.О.), Фрунзенській (Лучанінова Л.О.), Червонозаводській (Гніденко М.І.) сприяти в підготовці та проведенні змагань з велосипедного спорту та легкої атлетики.

Комітету з питань фізичної культури та спорту Головного управління з гуманітарних та соціальних питань (Богула П.О.) через засоби масової інформації ознайомити жителів м. Харкова про зміни руху транспортних засобів під час проведення змагань на майдані Свободи та вулицях міста.

Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради - начальника головного управління з гуманітарних та соціальних питань Сороку Л.С.


Міський голова В. Шумілкін