УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Від 22.03.2005 № 667

Про відкриття першого етапу Чемпіонату України з автомобільного кросу

Згідно з календарним планом Всеукраїнської федерації автомобільного спорту 8 травня 2005 р. у місті Харкові заплановано провести перший етап Чемпіонату України з автомобільного кросу, присвяченого 60-ій річниці Перемоги над фашистськими загарбниками і 14-ій річниці Незалежності України. Враховуючи клопотання президента автомобільного клубу «Харків» Бєседіна О.М. керуючись ст.ст. 42,59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Дозволити автомобільному клубу «Харків» (Бєседін О.М.) провести 8 травня 2005 року о 10.00 годині на майдані Свободи урочисте відкриття першого етапу Чемпіонату України з автомобільного кросу на легкових автомобілях.

2. Звернути увагу організатора змагань (Бєседін О.М.) на необхідність дотримання техніки безпеки при проведенні спортивно-масових заходів у громадських місцях.

3. Запропонувати міському управлінню УМВС України в Харківській області (Дятлов В.І.)

3.1. Виділити необхідні наряди міліції для забезпечення громадського порядку при проведенні 8 травня 2005 р. урочистого відкриття змагань на майдані Свободи.

3.2. Забезпечити супроводження колони спортивних автомобілів від місця проведення змагань до майдану Свободи та у зворотному напрямку (с. Черкаська Лозова).

4. Управлінню охорони здоров'я Головного управління з гуманітарних та соціальних питань (Галацан О.В.) забезпечити чергування бригад лікарів на автомобілях швидкої медичної допомоги:

- однієї на майдані Свободи 8 травня 2005р. з 10.00 години та супроводження колони автомобілів до місця проведення змагань (с. Черкаська Лозова);

- двох для обслуговування змагань (с. Черкаська Лозова) 8-го травня з 13.00 до 18 00 години; 9-го травня з 9.00 до 17.00 години.

5. Комітету з питань фізичної культури та спорту Головного управління і гуманітарних та соціальних питань Харківської міської ради (Богула П.О.) надати організаторам необхідну організаційну та практичну допомогу в підготовці і проведенні урочистого відкриття змагань.

6. Контроль за забезпеченням громадського порядку, виконанням вимог законів України під час проведення урочистого відкриття змагань на майдані Свободи 8 травня 2005 року покласти на міське управління УМВС України в Харківській області (Дятлов В.І.) та відділ громадської безпеки і оборонної роботи Харківської міської ради (Топчій В.О.)

7. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради - начальника Головного управління з гуманітарних та соціальних питань Харківської міської ради Сороку Л.С.

Міський голова В. Шумілкін