УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Від 23.03.2005 № 687

Про призначення на посаду

1. Кірсанову Валентину Михайлівну призначити з 24 березня 2005 року на посаду головного спеціаліста відділу по роботі зі зверненнями громадян Головного управління містобудування, архітектури та земельних відносин Харківської міської ради з оплатою праці згідно штатного розпису, з випробувальним строком 1 місяць, як таку, що пройшла за конкурсом.

Підстава: заява Кірсанової В.М., протокол засідання конкурсної комісії Головного управління містобудування, архітектури та земельних відносин від 17.03.2005р. № 7.

2. Луценко Руслану Миколаївну призначити з 24 березня 2005 року на посаду головного спеціаліста по роботі зі зверненнями громадян загального відділу управління земельних відносин Головного управління містобудування, архітектури та земельних відносин Харківської міської ради з оплатою праці згідно штатного розпису, з випробувальним строком 1 місяць, як таку, що пройшла за конкурсом.

Підстава: заява Луценко Р.М., протокол засідання конкурсної комісії Головного управління містобудування, архітектури та земельних відносин від 17.03.2005р. № 7.

Міський голова В. Шумілкін