УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Від 28.03.2005 № 708

Про заходи по забезпеченню правопорядку при проведенні розважальних заходів

Розглянувши звернення директора товариства з обмеженою відповідальністю «Тірекс» Бубнова І.В. та враховуючи дозвіл управління культури Харківської обласної державної адміністрації ХА № 44 від 17.03.2005р. на розміщення і функціонування «Луна-парку», на підставі ст. 38 та керуючись ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Прийняти до відома, що в період 15 квітня 2005 року по 15 травня 2005 року на майдані Свободи буде функціювати розважальний комплекс «Луна-парк».

2. Звернути увагу організатора зазначеного заходу на заборону, у відповідності зі ст. 24 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», вчинення в нічний час з 22.00 до 8.00 гучного співу, викриків та феєрверків, а також користування звуковідтворювальною апаратурою.

3. Запропонувати міському управлінню УМВС України в Харківській області (Дятлов В.І.) вжити необхідні заходи для забезпечення громадського порядку під час проведення розважальних заходів.

4. Контроль за забезпеченням громадського порядку, виконанням вимог чинного законодавства покласти на відділ громадської безпеки і оборонної роботи (Топчій В.О.)

Міський голова В. Шумілкін