УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Від 29.03.2005 № 721

Про створення робочої групи по вивченню питання водопостачання закладів освіти м. Харкова

За даними державної санітарно-епідеміологічної служби (спільний наказ № 37 від 25.01.2005р. Головного управління освіти і науки Харківської обласної державної адміністрації і № 6 від 24.01.2005р. санітарно-епідеміологічної служби Харківської області «Про забезпечення дітей організованих колективів водою гарантованої якості») за останні 10 років спостерігається тенденція до погіршення якості питної води в м. Харкові. Протягом 2004 року питна вода із системи комунального водогону не відповідала вимогам ГОСТ 2874-82 за бактеріологічними показниками у 4,0% досліджених проб, за хімічними показниками у 6,4% проб, що свідчить про те, що існуючі системи централізованого водопостачання в м. Харкові не можуть забезпечити населення, у тому числі дитяче, питною водою гарантованої якості.

На підставі викладеного, керуючись Законом України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», з метою вивчення питання забезпечення дітей організованих колективів м. Харкова водою гарантованої якості, керуючись ст.ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Створити робочу групу виконавчого комітету Харківської міської ради по вивченню питання водопостачання закладів освіти м. Харкова та затвердити її склад згідно додатку.

2. Робочій групі детально проаналізувати стан та якість водопостачання закладів освіти та в термін до 01.06.2005 р. підготувати пропозиції щодо альтернативних джерел водопостачання закладів освіти м. Харкова.

3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради - начальника Головного управління з гуманітарних та соціальних питань Сороку Л.С.

Міський голова В. Шумілкін

Додаток
до розпорядження міського голови

№ 721 від 29.03.2005 р.

СКЛАД
робочої групи виконавчого комітету Харківської міської ради по вивченню питання водопостачання закладів освіти м. Харкова

Сорока Леонід Степанович - Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради - начальник Головного управління з гуманітарних та соціальних питань, керівник робочої групи

Галацан Олександр Вікторович - начальник управління охорони здоров'я

Колпакова Тетяна Михайлівна - головний державний санітарний лікар міста (за згодою)

Андрєєв Микола Васильович - начальник управління освіти

Кадигроб Сергій Володимирович - начальник управління з питань підприємництва та інвестицій

Петросов Валерій Альбертович - генеральний директор КП «Виробничо-технологічне підприємство «Вода»

Терехов Ігор Олександрович - начальник управління споживчого ринку

Заступник міського голови з питань діяльності

виконавчих органів ради - керуючий справами

виконкому міської ради О. Нечипоренко