УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Від 31.03.2005 № 756

Про притягнення до дисциплінарної відповідальності

Працівниками відділу обліку комунального майна та приватизації управління комунального майна та приватизації Головного управління економіки та комунального майна при розгляді листа з питання використання двоповерхового будинку по вул. Райкомівська, 2, який зараз знаходиться у занедбаному стані, за призначенням, були порушенні установлені Законом України «Про звернення громадян» терміни виконання документів. На це звернення відповіді громадянам, які звернулися до управління ні начальник відділу Хлизіна І.В., ні спеціаліст І категорії - інженер - економіст Осипова Н.В. в установлені терміни вищезазначеним Законом України не надали.

Порушення регламенту виконання контрольних документів спеціалістами відділу обліку комунального майна вже мали місце та до них приймались заходи матеріального впливу, а саме: було знижено розмір преміальної доплати Хлизіній І.В. у червні, вересні, жовтні 2004р. та у лютому 2005р.від 10 до 50%, а Осиповій Н.В. у червні 2004р. на 10%.

Керуючись ст. 147 - 149 КЗпП України, ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 23 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування» та на підставі службової записки заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради - начальника Головного управління економіки та комунального майна від 09.03.2005р. № 0279-08 про порушення вимог Закону України «Про звернення громадян» і службових обов'язків начальником відділу обліку комунального майна Хлизіною І.В. та спеціалістом І категорії - інженером - економістом сектору обліку комунального майна цього ж відділу управління комунального майна та приватизації Головного управління економіки та комунального майна Осиповою Н.В.:

1. За неналежне ставлення до виконання своїх посадових обов'язків, низький контроль за виконавчою дисципліною та порушення вимог ст. 20 Закону України «Про звернення громадян», що негативно впливає на авторитет органів та посадових осіб місцевого самоврядування оголосити догану начальнику відділу обліку комунального майна управління комунального майна та приватизації Головного управління економіки та комунального майна Хлизіній Ірині Василівні та спеціалісту І категорії інженеру - економісту сектору обліку комунального майна зазначеного відділу та управління Осиповій Наталі Валентинівні.

2. Заступнику начальника Головного управління економіки та комунального майна - начальнику управління комунального майна та приватизації Солошкіну В.М. посилити контроль за виконавчою дисципліною в управлінні.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради - начальника Головного управління економіки та комунального майна.

Міський голова В. Шумілкін