УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Від 31.03.2005 № 762

Про призначення, переведення на посаду та присвоєння рангу
посадової особи місцевого самоврядування

1. Колесник Ольгу Миколаївну призначити з 01 квітня 2005 року на посаду спеціаліста І категорії - інженера - економіста сектору обліку комунального майна відділу обліку комунального майна управління комунального майна та приватизації Головного управління економіки та комунального майна з посадовим окладом згідно зі штатним розписом, з двомісячним випробувальним терміном, як таку, що пройшла за конкурсом.

Підстава: заява Колесник О.М, протокол конкурсної комісії Головного управління економіки та комунального майна № 2 від 15.03.2005р.

2. Кудряшову Інну Олександрівну спеціаліста по упорядкуванню технічної документації адміністративно - господарського сектору загального відділу управління комунального майна та приватизації Головного управління економіки та комунального майна перевести з 01 квітня 2005 року на посаду спеціаліста І категорії - інженера - економіста відділу маркетингу та менеджменту зазначеного управління, з посадовим окладом згідно зі штатним розписом, зі збереженням їй 13 рангу посадової особи місцевого самоврядування, як таку, що пройшла за конкурсом.

Підстава: заява Кудряшової І.О., протокол конкурсної комісії Головного управління економіки та комунального майна № 2 від 15.03.2005р.

3. Кукушкіну Ганну Юріївну призначити з 01 квітня 2005 року на посаду головного спеціаліста - інженера - економіста сектору комунальної власності відділу обліку комунального майна управління комунального майна та приватизації Головного управління економіки та комунального майна з посадовим окладом згідно зі штатним розписом, з присвоєнням їй 13 рангу посадової особи місцевого самоврядування, як таку, що пройшла за конкурсом.

Підстава: заява Кукушкіної Г.Ю., протокол конкурсної комісії Головного управління економіки та комунального майна № 2 від 15.03.2005р.

4. Пензову Тетяну Іллівну - спеціаліста І категорії по реєстрації та контролю за виконанням документів сектору по контролю за виконавчою дисципліною загального відділу управління комунального майна та приватизації Головного управління економіки та комунального майна перевести з 01 квітня 2005 року на посаду головного спеціаліста цього ж сектору зазначеного відділу та управління, з посадовим окладом згідно зі штатним розписом, з збереженням їй 11 рангу посадової особи місцевого самоврядування, як таку, що пройшла за конкурсом.

Підстава: заява Пензової Т.І., протокол конкурсної комісії Головного управління економіки та комунального майна № 2 від 15.03.2005р.

Міський голова В. Шумілкін