УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Від 01.04.2005 № 778

Про звільнення з займаної посади та присвоєння рангу посадової особи місцевого самоврядування

1. Толочко Валентину Дмитрівну — начальника управління державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, державного реєстратора міської ради, враховуючи згоду Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва, лист від 10.03.2005р. № 1534, звільнити з займаної посади 01.04.2005 року у зв'язку з закінченням терміну перебування на службі в органах місцевого самоврядування, згідно ст.ст. 18, 20 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування».

2. Толочко Валентині Дмитрівні - начальнику управління державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, державному реєстратору міської ради присвоїти з 01.04.2005 року 8 ранг посадової особи місцевого самоврядування поза межами відповідної категорії посад за сумлінну працю та в зв'язку з виходом на пенсію.

Підстава: клопотання заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради - керуючого справами виконкому міської ради Нечипоренка О.С.

3. У зв'язку з виходом на пенсію посадової особи місцевого самоврядування Толочко Валентині Дмитрівні - начальнику управління державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, державному реєстратору міської ради, керуючись ст. 21 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», надати грошову допомогу у розмірі 10 місячних посадових окладів.

4. Завідуючій відділом бухгалтерського обліку та звітності міської ради Владіновій Т.М. здійснити виплату грошової допомоги.

Міський голова В. Шумілкін