УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Від 27.04.2005 № 1002

Про прийом офіційної делегації з міста Познані, Польща

В рамках домовленостей щодо співпраці між містами-побратимами Харковом і Познанню (Польща) з 27 по 30 квітня 2005р. в місті Харкові перебуватиме офіційна делегація міста Познані у складі пані Марії Шиманської, начальника відділу кадрів мерії Познані та пана Петра Колодзейчика, міського секретаря.

Метою візиту є ознайомлення зі структурою міської ради, посадовими інструкціями, оцінкою роботи державних службовців, програмами підвищення кваліфікації співробітників.

У зв'язку з цим, керуючись ст.ст. 42 і 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Управлінню міжнародних зв'язків (Рудь В.О.) вирішити організаційні питання, пов'язані з візитом делегації, та розробити програму її перебування.

2. ГУ бюджету та фінансів (Таукешева Т.Д.) профінансувати, згідно вимог чинного законодавства, витрати, пов'язані з перебуванням делегації у сумі 9110 грн.00коп. (дев'ять тисяч сто десять гривень 00коп.) за рахунок коштів, передбачених на прийом іноземних делегацій, згідно з кошторисом (додається).

3. Відділу бухгалтерського обліку та звітності (Владінова Т.М.) проплатити кошти на здійснення витрат, пов'язаних з перебуванням делегації, у сумі 9110 грн.00коп. (дев'ять тисяч сто десять гривень 00коп.), згідно з кошторисом та наданими рахунками.

4. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради - керуючого справами виконкому міської ради Нечипоренка О.С.

Міський голова В. Шумілкін