УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Від 28.04.2005 № 1006

Про притягнення до дисциплінарної відповідальності

На підставі звернення депутата Харківської міської ради Василенка О.І. стосовно невиконання Програми економічного та соціального розвитку м. Харкова на 2004 рік, затвердженої рішенням ХУІІІ сесії Харківської міської ради ІУ скликання від 24.12.2003р. № 263/03 Головним управлінням з гуманітарних та соціальних питань та управлінням охорони здоров'я була проведена перевірка комунальної установи охорони здоров'я міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги ім. проф. О.І. Мєщанінова, за підсумками якої було встановлено, що комп'ютерне обладнання, яке придбане на кошти міського бюджету на виконання доручень виборців, було встановлено не за місцем призначення.

Враховуючи вищевикладене, на підставі статей 147-149 Кодексу законів про працю України, керуючись ст.ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» за неналежний контроль за виконавчою дисципліною:

1. Головному лікарю комунальної установи охорони здоров'я міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги ім. проф. О.І. Мєщанінова Зайцеву Олександру Омеляновичу оголосити догану.

2. Заступнику начальника Головного управління - начальнику управління охорони здоров'я Галацану О.В.:

2.1. Довести це розпорядження до відома головного лікаря комунальної установи охорони здоров'я міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги ім. проф. О.І. Мєщанінова Зайцева Олександра Омеляновича та інших керівників комунальних установ охорони здоров'я про неухильне додержання вимог чинного законодавства України.

2.2. Посилити контроль за станом виконавчої дисципліни серед керівників установ охорони здоров'я комунальної форми власності.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради - начальника Головного управління з гуманітарних та соціальних питань Сороку Л.С.

Міський голова В. Шумілкін