УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Від 28.04.2005 № 1008

Про проведення святкового благодійного концерту

Враховуючи клопотання дирекції Харківського відділення Української філії «Армії спасіння» про проведення святкового благодійного концерту, керуючись ст.ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Дозволити Харківському відділенню української філії «Армія спасіння» (Зуєв Р.П.) проведення 1 травня 2005 року з 11-00 до 12-00 по вул. Сумській від пл. Конституції до пам'ятника Т.Г. Шевченку маршу миру, а також з 12-00 до 14-00 в саду ім. Шевченко біля пам'ятника Т.Г. Шевченку проведення святкового благодійного концерту з іграми та конкурсами для дітей та молоді.

Кількість учасників заходу близько 400 осіб.

2. Звернути увагу організатора проведення святкового заходу (Зуєв Р.П.) на те, що він та учасники цієї акції повинні дотримуватись вимог чинною законодавства України щодо порядку проведення громадських заходів та несуть відповідальність за його порушення.

3. Запропонувати міському управлінню УМВС України в Харківській області (Дятлов В.І.) виділити необхідні наряди міліції для забезпечення правопорядку під час проведення зазначеного заходу.

4. Контроль за забезпеченням громадського порядку, виконанням вимог чинного законодавства покласти на відділ громадської безпеки і оборонної роботи (Топчій В.О.)

5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради - начальника. Головного управління з гуманітарних та соціальних питань (Сорока Л.С.)

Міський голова В. Шумілкін