УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Від 29.04.2005 № 1019

Про призначення на посаду та присвоєння рангу посадової особи місцевого самоврядування

1. Мазурок Оксану Василівну призначити з 04.05.2005 р. на посаду головного спеціаліста - лікаря з медико-соціальних питань відділу по роботі з населенням та лікувально-профілактичної допомоги дорослому населенню управління охорони здоров'я Головного управління з гуманітарних та соціальних питань міської ради на час навчання основного працівника з оплатою праці згідно зі штатним розписом із випробувальним строком два місяці, як таку, що пройшла за конкурсом.

2. Москальця Сергія Дмитровича призначити з 04.05.2005 р. на посаду головного спеціаліста сектору персоніфікованого обліку громадян відділу пільг і компенсацій управління праці та соціального захисту населення Головного управління з гуманітарних та соціальних питань міської ради з оплатою праці згідно зі штатним розписом та присвоїти йому 13 ранг посадової особи місцевого самоврядування, як такого, що пройшов за конкурсом.

Підстава: заяви Мазурок О.В. та Москальця С.Д., протокол засідання конкурсної комісії Головного управління з гуманітарних та соціальних питань від 11.04.2005 р. № 5.

Міський голова В. Шумілкін