УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Від 06.05.2005 № 1063

Про заходи по забезпеченню правопорядку при проведенні святкових заходів

Розглянувши повідомлення Харківської обласної організації Всеукраїнської спілки Радянських офіцерів про відзначення 60-річчя Перемоги в Великій Вітчизняній війні, на підставі ст. 38 та керуючись ст.ст. 42,59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Прийняти до відома, що 9 травня 2005 року близько 150 ветеранів війни та праці з 9.00 до 9.25 проведуть святковий мітинг біля ХАТОБу з нагоди 60-річчя Перемоги в ВВВ, після якого учасники мітингу святковим маршем по вул. Сумській перейдуть з 9.30 до 10.00 на м. Свободи, де приймуть участь в параді Перемоги.

2. Управлінню комунального господарства (Бабенко В.М.) разом з міськуправлінням УМВС України в Харківській області (Дятлов В.І.) 9 травня 2005р. на час формування колони та проведення ходи по вул. Сумській закрити рух транспортних засобів з відключенням контактної мережі по вул. Сумській від ХАТОБу до м. Свободи.

3. Звернути увагу організатора зазначеного заходу на те, що він та учасники церемонії повинні дотримуватись вимог чинного законодавства України щодо порядку проведення громадських заходів та несуть відповідальність за його порушення.

4. 3апропонувати міському управлінню УМВС України в Харківській області (Дятлов В.І.) вжити відповідні заходи щодо забезпечення громадського порядку під час проведення святкових заходів 9 травня 2005р.

5. Контроль за забезпеченням громадського порядку, виконанням вимог чинного законодавства України покласти на відділ громадської безпеки і оборонної роботи (Топчій В.А.).

Міський голова В. Шумілкін