УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Від 18.05.2005 № 1114

Про призначення на посаду та присвоєння рангу посадової особи місцевого самоврядування

1. Іванчук Наталю Василівну призначити з 18 травня 2005 року на посаду спеціаліста 1-ї категорії відділу по роботі зі зверненнями громадян Головного управління містобудування, архітектури та земельних відносин Харківської міської ради з оплатою праці згідно штатного розпису, з випробувальним строком 1 місяць, як таку, що пройшла за конкурсом.

Підстава: заява Іванчук Н.В., протокол засідання конкурсної комісії ГУ містобудування, архітектури та земельних відносин від 11.05.2005р. № 10.

2. Круглову Марину Миколаївну призначити з 18 травня 2005 року на посаду головного спеціаліста загального відділу управління містобудування та архітектури Головного управління містобудування, архітектури та земельних відносин Харківської міської ради з оплатою праці згідно штатного розпису, з випробувальним строком 2 місяці, як таку, що пройшла за конкурсом.

Підстава: заява Круглової М.М., протокол засідання конкурсної комісії ГУ містобудування, архітектури та земельних відносин від 11.05.2005р. № 10.

3. Рожка Євгена Віталійовича призначити з 18 травня 2005 року на посаду спеціаліста 1-ї категорії відділу містобудівного кадастру, топографічних робіт, інженерної інфраструктури, промислових регіонів і транспорту управління містобудування та архітектури Головного управління містобудування, архітектури та земельних відносин Харківської міської ради з оплатою праці згідно штатного розпису, з присвоєнням йому 13 рангу посадової особи місцевого самоврядування, як такого, що пройшов за конкурсом.

Підстава: заява Рожка Є.В., протокол засідання конкурсної комісії ГУ містобудування, архітектури та земельних відносин від 11.05.2005р. № 10.

4. Смирнова Романа Олександровича призначити з 18 травня 2005 року на посаду спеціаліста 1-ї категорії архівного сектору відділу містобудівного кадастру, топографічних робіт, інженерної інфраструктури, промислових регіонів і транспорту управління містобудування та архітектури Головного управління містобудування, архітектури та земельних відносин Харківської міської ради з оплатою праці згідно штатного розпису, з випробувальним строком 1 місяць, як такого, що пройшов за конкурсом.

Підстава: заява Смирнова Р.О., протокол засідання конкурсної комісії ГУ містобудування, архітектури та земельних відносин від 11.05.2005р. № 10.

5. Шиян Юлію Олександрівну призначити з 18 травня 2005 року на посаду спеціаліста 1-ї категорії відділу генплану міста управління містобудування та архітектури Головного управління містобудування, архітектури та земельних відносин Харківської міської ради з оплатою праці згідно штатного розпису, з присвоєнням їй 13 рангу посадової особи місцевого самоврядування, як таку, що пройшла за конкурсом.

Підстава: заява Шиян Ю.О., протокол засідання конкурсної комісії ГУ містобудування, архітектури та земельних відносин від 11.05.2005р. № 10.

Секретар міської ради М. Воронов