УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Від 18.05.2005 № 1121

Про відрядження

1. Черненка Євгена Володимировича - заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради - начальника Головного управління економіки та комунального майна відрядити до м. Стамбул (Турецька Республіка) строком на 3 календарних дні з 23 по 25 травня 2005 року включно у складі офіційної делегації для налагодження співробітництва та обговорення основних напрямків розвитку торгово-економічних стосунків між м. Харків та м. Стамбул.

На час відрядження Черненка Є.В. виконання обов'язків начальника Головного управління економіки та комунального майна покласти на Сабіну Ю.С. - заступника начальника головного управління - начальника управління соціально-економічного розвитку, планування та обліку.

Підстава: службова записка заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради - начальника Головного управління економіки та комунального майна від 26.04.2005 р. № 0649-06.

2. Взяти до уваги, що витрати, пов'язані з перебуванням офіційної делегації з м. Харкова на території Турецької Республіки, несе приймаюча сторона.

Секретар міської ради М. Воронов