УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Від 19.05.2005 № 1132

Про призначення на посаду та присвоєння рангу посадової особи місцевого самоврядування

1. Пляшечник Вікторію Олександрівну призначити з 20.05.2005 року на посаду головного спеціаліста відділу планування та звітності управління з питань економіки підприємств сфери життєзабезпечення міста Головного управління енергетики та інженерного забезпечення міста Харківської міської ради з оплатою праці згідно штатною розпису, з присвоєнням їй 13 рангу посадової особи місцевого самоврядування як таку, що пройшла за конкурсом.

Підстава: заява Пляшечник В.О., протокол засідання конкурсної комісії Головного управління енергетики та інженерного забезпечення міста від 16.05.2005 року № 3.

2. Тимошенко Надію Іванівну призначити з 20.05.2005 року на посаду заступника начальника відділу фінансово-економічної діяльності підприємств сфери життєзабезпечення міста управління з питань економіки підприємств сфери життєзабезпечення міста Головного управління енергетики та інженерного забезпечення міста Харківської міської ради з оплатою праці згідно штатного розпису, з присвоєнням їй 11 рангу посадової особи місцевого самоврядування, як таку, що пройшла за конкурсом.

Підстава: заява Тимошенко Н.І., протокол засідання конкурсної комісії Головного управління енергетики та інженерного забезпечення міста від 16.05.2005 року № 3.

Секретар міської ради М. Воронов