УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Від 25.05.2005 № 1157

Про заходи по забезпеченню правопорядку при проведенні пікетування

Розглянувши спільне повідомлення Харківської міської громадської організації «Демократичний контроль» (Катко О.В.) і Харківської обласної громадської організації «Наука, освіта та правозахист» (Вяткін С.В.) про проведення пікетування, на підставі ст. 38, керуючись ст ст 42,59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Прийняти до відома, що з 31 травня 2005 до 31 вересня 2005 року з 8.45 до 18.15 години за участю до 25 осіб будуть проводитись пікетування Харківської обласної державної адміністрації, Прокуратури Харківської області, Управління МВС України в Харківській області та Харківського апеляційного суду з вимогою негайного розгляду судової справи та винесення законного рішення по звинуваченню О. Помиткіна в місцевому суді Орджонікідзевського району м. Харкова.

Конкретні дні та час проведення пікетів біля вказаних організацій будуть повідомлятись міськвиконкому організаторами акцій.

2. Запропонувати міському управлінню УМВС України в Харківській області (Дятлов В.І.) виділяти необхідні наряди міліції в указаний в повідомленні період року для забезпечення правопорядку під час проведення пікетувань.

3. Звернути увагу організаторів зазначених заходів на те, що вони та учасники пікетування повинні дотримуватись вимог чинного законодавства України щодо порядку проведення громадських заходів та несуть відповідальність за його порушення.

4. Контроль за забезпеченням громадського порядку, виконанням вимог чинного законодавства покласти на відділ громадської безпеки і оборонної роботи (Топчій В.О).

Секретар міської ради М. Воронов