УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Від 30.05.2005 № 1216

Про проведення стажування

Відповідно до Положення про проведення практики студентів вищих навчальних закладів України, затвердженого наказом Міністерства освіти України від 08.04.1993р. N 93, керуючись ст.ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Організувати проходження стажування Смаль Ганни Іванівни, студентки 4 курсу факультету соціально - економічного управління Харківського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України з 30.05.2005р. по 19.06.2005р. в управлінні праці та соціального захисту населення Головного управління з гуманітарних та соціальних питань міської ради.

2. Відповідальними за проведення стажування призначити начальника управління праці та соціального захисту населення Головного управління з гуманітарних та соціальних питань міської ради Горбунову - Рубан С.О. Після закінчення стажування надати відгук до відділу кадрів міської ради.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради - начальника Головного управління з гуманітарних та соціальних питань Сороку Л.С.

Секретар міської ради М. Воронов