УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Від 31.05.2005 № 1223

Про призначення технічної комісії для прийняття в експлуатацію малої архітектурної форми у Орджонікідзевському районі

Рішенням ХХV сесії Харківської міської ради IV скликання від 06.10.2004р. № 147/04 суб'єкту підприємницької діяльності-фізичній особі Зінченко Сергію Анатолійовичу, надалі - СПДФО Зінченко С.А., надана земельна ділянка площею 0,0300 га по пр. Московському (в районі ст. метро «Пролетарська») біля розворотного кола в оренду строком: на період будівництва до 31.12.2006 р. (але не пізніше прийняття об'єкту до експлуатації), на період експлуатації до 01.10.2029 р. для будівництва адміністративного центру (але не пізніше прийняття об'єкту до експлуатації) та для подальшої експлуатації об'єкту.

Керуючись «Типовими правилами розміщення малих архітектурних форм для здійснення підприємницької діяльності», затвердженими наказом Держкомітету з будівництва, архітектури та житлової політики України від 13.10.2000р. № 227, які були зареєстровані у Міністерстві юстиції України 27.10.2000р. за № 755/4976 із змінами і доповненнями, внесеними наказом Держкомітету України з будівництва та архітектури від 16.10.2002р. № 59» «Порядком розміщення малих архітектурних форм у м Харкові», затвердженим рішенням XVI сесії Харківської міської ради IV скликання від 24.09.03р. № 201/03 та змінами до цього порядку, затвердженими рішенням XXV сесії Харківської міської ради IV скликання від 06.10.04р. № 144/04, згідно погодженого у встановленому порядку паспорту прив'язки малої архітектурної форми, дозволу на розміщення малої архітектурної форми, керуючись ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Призначити технічну комісію для прийняття до експлуатації кіоску для продажу фототоварів та фотопослуг по пр. Московському (в районі ст. метро «Пролетарська») біля розворотного кола, СПДФО Зінченко С.А. у складі.

Голова комісії:

Колоша С.В. - заступник начальника управління містобудування та архітектури;

Члени комісії:

Зінченко С.А. - суб'єкт підприємницької діяльності-фізична особа

Вернигора С.М. - архітектор Орджонікідзевського району

Болотських Н.А. - начальник відділу обліку та контролю за розміщенням малих архітектурних форм Управління містобудування та архітектури

Марюх О.Б - начальник відділу самоврядного контролю за використанням та охороною земель Управління земельних відносин

Горбенко С.В. - заступник начальника відділу дрібно-роздрібної торгівлі управління споживчого ринку

Логвін В.В. - головний державний санітарний лікар СЕС Орджонікідзевського району

Гапоненко О.І. - начальник Орджонікідзевського районного відділу ГУ МНС України в Харківській області

2. Термін роботи технічної комісії встановити 10 днів з моменту видання цього розпорядження.

Секретар міської ради М. Воронов