УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Від 31.05.2005 № 1225

Про призначення технічної комісії для прийняття в експлуатацію малих архітектурних форм по вул. Шариковій,36, вул. Шариковій,29 та по бульвару Івана Каркача,81 у Орджонікідзевському районі

Рішенням XXX сесії Харківської міської ради IV скликання від 20.12.2004 р. № 224/04 суб'єкту підприємницької діяльності - фізичній особі Теледиді Юрію Васильовичу, надалі СПДФО Теледида Ю.В. надані земельні ділянки площею 0,0020 га по вул. Шариковій,36, площею 0,0021 по вул. Шариковій,29 та площею 0,0020 по бульвару Івана Каркача,81 в оренду для розміщення малих архітектурних форм для здійснення підприємницької діяльності.

Керуючись «Порядком розміщення малих архітектурних форм для здійснення підприємницької діяльності у м. Харкові» та змінами до цього «Порядку...» внесеними рішенням ХХV сесії Харківської міської ради IV скликання «Про внесення змін до рішень сесій Харківської міської ради» від 06.10.2004р. № 144/04, «Типовими правилами розміщення малих архітектурних форм для здійснення підприємницької діяльності», затвердженими наказом Держкомітету з будівництва, архітектури та житлової політики України від 13.10.2000р. № 227, які були зареєстровані у Міністерстві юстиції України 27.10.2000р. за № 755/4976 із змінами і доповненнями, внесеними наказом Держкомітету України з будівництва та архітектури від 16.10.2002р. № 59, згідно погоджених у встановленому порядку паспортів прив'язок малих архітектурних форм, дозволів на розміщення малих архітектурних форм та договорів оренди землі керуючись ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Призначити технічну комісію для прийняття до експлуатації трьох кіосків - кіоску для продажу продовольчих товарів по вул. Шариковій,36, кіоску для продажу продовольчих та непродовольчих товарів по вул. Шариковій,29 та кіоску для продажу продовольчих товарів, тютюнових виробів по бульвару Івана Каркача,81 СПДФО Теледіди у складі:

Голова комісії:

Колоша С.В.- заступник начальника управління містобудування та архітектури;

Члени комісії:

Теледида Ю.В. - суб'єкт підприємницької діяльності - фізична особа

Вернигора С.М. - архітектор Орджонікідзевського району

Болотських Н.А. - начальник відділу обліку та контролю за розміщенням малих архітектурних форм управління містобудування та архітектури

Марюх О.Б. - начальник відділу самоврядного контролю за використанням та охороною земель Управління земельних відносин

Горбенко С.В. - заступник начальника відділу дрібно-роздрібної торгівлі управління споживчого ринку

Логвін В.В. - головний державний санітарний лікар Орджонікідзевського району м. Харкова

Гапонєнко О.І. - начальник Орджонікідзевского районного відділу ГУ МНС України в Харківській обл.

2. Термін роботи технічної комісії встановити 10 днів з моменту видання цього розпорядження.

Секретар міської ради М. Воронов