УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Від 31.05.2005 № 1232

Про звільнення з займаної посади та присвоєння рангу посадової особи місцевого самоврядування

1. Владінову Тамару Михайлівну - завідуючого відділом бухгалтерського обліку та звітності - головного бухгалтера міської ради звільнити з займаної посади 31 травня 2005 р. за власним бажанням у зв'язку з виходом на пенсію, згідно ст. 38 КЗпП України.

Підстава: заява Владінової Т.М.

2. Владіновій Тамарі Михайлівні - завідуючому відділом бухгалтерського обліку та звітності - головному бухгалтеру міської ради присвоїти з 31.05.2005р. року 8 ранг посадової особи місцевого самоврядування поза межами відповідної категорії посад за сумлінну працю та у зв'язку з виходом на пенсію.

Підстава: клопотання заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради - керуючого справами виконкому міської ради Нечипоренка О.С., ст. 15 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування».

3. У зв'язку з виходом на пенсію посадової особи місцевого самоврядування Владіновій Тамарі Михайлівні - завідуючому відділом бухгалтерського обліку та звітності - головному бухгалтеру міської ради, керуючись ст. 21 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», виплатити грошову допомогу у розмірі 10 місячних посадових окладів.

4. Заступнику головного бухгалтера відділу бухгалтерського обліку та звітності міської ради Бугло Н.І. здійснити виплату грошової допомоги.

Секретар міської ради М. Воронов