УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Від 03.06.2005 № 1251

Про проведення фотовиставки та акції «Мільйон червоних троянд»

У зв'язку зі зверненням першого заступника секретаря Харківського обласного комітету СДПУ(о) Баринової Д.С. щодо проведення фотовиставки та акції «Мільйон червоних троянд» у саду ім. Т.Г. Шевченка, керуючись ст.ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Дозволити Харківському обласному комітету СДПУ(о) проведення фотовиставки та акції «Мільйон червоних троянд» 04.06.2005р. з 10 00 до 21.00 в саду ім Т.Г. Шевченка.

2. Звернути увагу керівництва Харківського обласного комітету СДПУ(о) (Баринова Д.С.) на те, що вона та учасники цієї акції повинні дотримуватись вимог чинного законодавства України щодо порядку проведення громадських заходів та несуть відповідальність за його порушення. Окрім того, зазначений захід не повинен заважати вільному проходу громадян по пішохідній частині саду ім. Т.Г. Шевченка.

3. Управлінню охорони здоров'я (Галацан О.В.) забезпечити під час проведення фотовиставки чергування машин швидкої допомоги з бригадами лікарів на договірній з організаторами основі.

4. Просити міське управління УМВС України в Харківській області (Дятлов В.І.) забезпечити охорону громадського порядку під час проведення заходу на договірній з організаторами основі.

5. Контроль за забезпеченням громадського порядку, виконанням вимог чинного законодавства покласти на відділ громадської безпеки і оборонної роботи (Топчій В.О.).

6. Відділу по контролю за благоустроєм міста (Блуд М.І.) забезпечити контроль за збереженням зелених насаджень в місцях проведення вищезазначених заходів.

7. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради - начальника Головного управління з гуманітарних та соціальних питань Сороку Л.С.

Секретар міської ради М. Воронов