УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Від 07.06.2005 № 1283

Про заходи по забезпеченню правопорядку при проведенні зборів виборців

Розглянувши повідомлення народного депутата України Стретовича В.М. про проведення в м. Харкові зборів виборців, на підставі ст. 38 і керуючись ст.ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Прийняти до відома, що 10 червня 2005 року з 15.00 до 20.00 години на майдані Свободи буде проведено збори виборців та організовано роботу виїзної громадської приймальні народного депутата.

У відповідності з рішенням міськвиконкому від 07.03.2000 року № 221 «Про порядок розгляду міськвиконкомом питань щодо організації та проведення зборів, мітингів, походів та демонстрацій в м. Харкові» місцем проведення зборів визначити частину майдану Свободи з боку пам'ятника В.І. Леніну, що виділена для проведення масових громадських заходів.

2. Звернути увагу організатора зазначеного заходу на те, що він та учасники зборів повинні дотримуватись вимог чинного законодавства України щодо порядку проведення громадських заходів та несуть відповідальність за його порушення.

3. Запропонувати міському управлінню УМВС України в Харківській області (Дятлов В.І.) виділити необхідні наряди міліції для забезпечення громадського порядку при проведенні зборів виборців 10 червня 2005 року.

4. Контроль за забезпеченням громадського порядку, виконанням вимог чинного законодавства покласти на відділ громадської безпеки і оборонної роботи (Топчій В.О.)

Міський голова В. Шумілкін