УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Від 14.06.2005 № 1389

Про призначення на посаду та присвоєння рангу посадової особи місцевого самоврядування

1. Підгорну Наталію Михайлівну призначити з 14 червня 2005 року на посаду головного спеціаліста - інженера - економіста відділу маркетингу та менеджменту управління комунального майна та приватизації Головного управління економіки та комунального майна з посадовим окладом згідно зі штатним розписом, як таку що пройшла за конкурсом.

У зв'язку з тим, що Підгорна Н. М. має 11 ранг державного службовця, присвоїти їй 11 ранг посадової особи місцевого самоврядування.

Підстава: заява Підгорної Н.М., протокол засідання конкурсної комісії Головного управління економіки та комунального майна № 5 від 30.05.2005р.

2. Волкова Сергія Олександровича призначити з 14 червня 2005 року на посаду спеціаліста І категорії - інженера - економіста відділу маркетингу та менеджменту управління комунального майна та приватизації Головного управління економіки та комунального майна з посадовим окладом згідно зі штатним розписом, з присвоєнням йому 13 рангу посадової особи місцевого самоврядування, як такого, що пройшов за конкурсом.

Підстава: заява Волкова С.О., протокол засідання конкурсної комісії Головного управління економіки та комунального майна № 5 від 30.05.2005р.

3. Молодецьку Ірину Анатоліївну призначити з 14 червня 2005 року на посаду спеціаліста І категорії — інженера — економіста сектору обліку комунального майна відділу обліку комунального майна та приватизації управління комунального майна та приватизації Головного управління економіки та комунального майна з посадовим окладом згідно зі штатним розписом, з двомісячним випробувальним терміном, як таку, що пройшла за конкурсом.

Підстава: заява Молодецької І.А., протокол засідання конкурсної комісії Головного управління економіки та комунального майна № 5 від 30.05.2005р.

4. Ляшенко Ірину Юріївну призначити з 14 червня 2005 року на посаду спеціаліста по упорядкуванню технічної документації адміністративно - господарчого сектору загального відділу управління комунального майна та приватизації Головного управління економіки та комунального майна, на час відпустки по догляду за дитиною Кісь С.О., до досягнення нею трирічного віку, з посадовим окладом згідно зі штатним розписом, з присвоєнням їй 13 рангу посадової особи місцевого самоврядування, як таку, що пройшла за конкурсом.

Підстава: заява Ляшенко І.Ю., протокол засідання конкурсної комісії Головного управління економіки та комунального майна № 5 від 30.05.2005р.

Міський голова В. Шумілкін