УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Від 15.06.2005 № 1396

Про заходи по забезпеченню правопорядку при проведенні пікетування

Розглянувши повідомлення Олейника Володимира Валентиновича про пікетування, на підставі ст. 38 та керуючись ст.ст. 42,59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Прийняти до відома, що 22 червня 2005 року з 8.45 до 11.30 години Олейник В.В. за участі до 50 своїх прихильників проведе пікетування на вул. Сумській біля пам'ятника Т.Г. Шевченку в зв'язку з річницею початку Великої Вітчизняної війни.

2. Звернути увагу організатора зазначених заходів на те, що він та їх учасники зобов'язані дотримуватись вимог чинного законодавства України щодо порядку проведення громадських заходів та несуть відповідальність за його порушення.

3. Запропонувати Харківському міському управлінню Управління МВС України в Харківській області (Дятлов В.І.) виділити необхідні наряди міліції для забезпечення правопорядку під час проведення пікетування 22 червня 2005 року.

4. Контроль за забезпеченням громадського порядку, виконанням вимог чинного законодавства України покласти на відділ громадської безпеки і оборонної роботи Топчій В.О.).

Міський голова В. Шумілкін