УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Від 15.06.2005 № 1397

Про заходи по забезпеченню правопорядку при проведенні пікетування

Розглянувши повідомлення Харківської обласної організації партії Зелених України про пікетування, на підставі ст. 38 та керуючись ст.ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Прийняти до відома, що 15 червня 2005 року з 9.30 до 10.30 години членами та прихильниками партії Зелених України за участі близько 150 осіб буде проводитись пікетування приміщення Харківського міськвиконкому з метою виявлення членами партії своєї громадянської позиції та солідарності з депутатами Харківської міської ради з питання прийняття рішення про відміну рішення міської ради про передачу міських парків в концесію.

У відповідності з рішенням міськвиконкому від 07.03.2000 року № 221 «Про порядок розгляду міськвиконкомом питань щодо організації та проведення зборів, мітингів, походів та демонстрацій в м. Харкові» місцем проведення пікетування визначити частину майдану Конституції, що відведена для проведення цих заходів, напроти будинку № 7, де розташований Харківський міськвиконком.

2. Звернути увагу організатора зазначеного заходу на те, що він та учасники пікетування зобов'язані дотримуватись вимог чинного законодавства України щодо порядку проведення громадських заходів та несуть відповідальність за його порушення.

3. Запропонувати міському управлінню УМВС України в Харківській області (Дятлов В.І.) виділити необхідні наряди міліції для забезпечення громадського порядку під час проведення пікетування 15.06.2005 року.

4. Контроль за забезпеченням громадського порядку, виконанням вимог чинного законодавства покласти на відділ громадської безпеки і оборонної роботи (Топчій В.О.).

Міський голова В. Шумілкін