УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Від 16.06.2005 № 1410

Про проведення випускних вечорів у загальноосвітніх закладах м. Харкова у 2005 році

З метою забезпечення організованого проведення випускних вечорів у закладах освіти всіх типів і форм власності м. Харкова, охорони життя та здоров'я дітей, дотримання норм громадського порядку та техніки безпеки під час урочистостей, керуючись ст.ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Управлінню освіти Харківської міської ради (Андрєєв М.В.):

1.1. Забезпечити організоване та змістовне проведення урочистостей з нагоди випуску зі шкіл учнів 11-х (12-х) класів 25-26 червня 2005 року в закладах освіти всіх типів і форм власності м. Харкова.

1.2. Передбачити участь у святкових урочистостях батьків, представників громадськості, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, визначних людей міста, почесних гостей.

1.3. Організувати цілодобове чергування в закладах та установах освіти з метою забезпечення правопорядку та оперативного інформування відповідального чергового по міськвиконкому Харківської міської ради про проведення випускних вечорів за тел 731-59-05.

1.4. Провести необхідну роботу щодо попередження нещасних випадків з випускниками під час урочистостей, охорони їх життя та здоров'я.

1.5. Відповідальність за організацію проведення випускних вечорів, збереження життя та здоров'я дітей під час урочистостей покласти на керівників загальноосвітніх закладів всіх типів і форм власності.

1.6. Вжити заходів щодо недопущення вживання в приміщеннях закладів освіти алкогольних напоїв.

1.7. До 17.06.2004р. інформувати ХМУ УМВС України в Харківській області про дислокацію закладів, де будуть проходити випускні вечори.

2. Запропонувати міській санітарко - епідеміологічній станції (Колпакова Т.М.) забезпечити контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних умов під час проведення випускних вечорів.

3. Просити Харківське міське управління УМВС України в Харківської області (Дятлов В.І.) забезпечити чергування представників органів внутрішніх справ протягом всього терміну проведення святкових заходів у закладах, де будуть проходити урочистості з нагоди випуску учнів зі школи.

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради - начальника Головного управління з гуманітарних та соціальних питань Сороку Л.С.

Міський голова В. Шумілкін