УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Від 21.06.2005 № 1439

Про заходи по забезпеченню правопорядку при проведенні пікетування

Розглянувши повідомлення Харківської міської організації партії «Наша Україна» (Яцина А.О.) про пікетування, на підставі ст. 38 та керуючись ст.ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Прийняти до відома, що 21 червня 2005 року з 14.00 до 15.00 години членами та прихильниками партії «Наша Україна» за участі близько 30 осіб буде проводитись пікетування Харківської обласної державної адміністрації.

У відповідності з рішенням міськвиконкому від 07.03.2000 року № 221 «Про порядок розгляду міськвиконкомом питань щодо організації та проведення зборів, мітингів, походів та демонстрацій в м. Харкові» місцем проведення пікетування визначити частину пл. Свободи, що виділена для проведення цих заходів напроти будинку по вул. Сумській, 64, де розташована Харківська облдержадміністрація.

2. Звернути увагу організатора зазначеного заходу на те, що він та учасники пікетування зобов'язані дотримуватись вимог чинного законодавства України щодо порядку проведення громадських заходів та несуть відповідальність за його порушення.

3. Запропонувати міському управлінню УМВС України в Харківській області (Дятлов В.І.) виділити необхідні наряди міліції для забезпечення громадського порядку під час проведення пікетування 21.06.2005 року.

4. Контроль за забезпеченням громадського порядку, виконанням вимог чинного законодавства покласти на відділ громадської безпеки і оборонної роботи (Топчій В.О.).

Міський голова В. Шумілкін