УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Від 22.06.2005 № 1447

Про заходи по забезпеченню правопорядку при проведенні мітингу

Розглянувши повідомлення Харківської обласної організації політичної партії «Нова демократія» (Чернов С.І.) про проведення мітингу, на підставі ст. 38 і керуючись ст. ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Прийняти до відома, що 24 червня 2005 року на пл. Конституції біля пам'ятника борцям за Радянську владу членами та прихильниками Харківської обласної організації політичної партії «Нова демократія» з 10.30 до 11.30 години буде проведено мітинг, приурочений Дню Конституції України. Кількість учасників до 200 осіб.

2. Звернути увагу організатора на те, що він та учасники урочистостей зобов'язані дотримуватись вимог чинного законодавства України щодо порядку проведення громадських заходів та несуть відповідальність за його порушення.

3. Запропонувати міському управлінню УМВС України в Харківській області (Дятлов В.І.) виділити на час проведення мітингу 24 червня 2005 року необхідні наряди міліції для забезпечення правопорядку.

4. Контроль за забезпеченням громадського порядку, виконанням вимог чинного законодавства покласти на відділ громадської безпеки і оборонної роботи (Топчій В.О.)

Міський голова В. Шумілкін