УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Від 25.06.2005 № 1479

Про встановлення пам'ятної дошки

З метою популяризації історико-культурної спадщини м. Харкова, увічнення пам'яті архітекторів Г.І. Волошина, Є.О. Лимаря та Б.С. Мезенцева, враховуючи клопотання начальника вокзалу Харків-Пасажирський СТГО «Південна залізниця», керуючись ст.ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»

1. Дозволити вокзалу Харків-Пасажирський СТГО «Південна залізниця» встановлення пам'ятної дошки на честь будівництва пам'ятки архітектури Південного вокзалу за адресою: Привокзальний м-н.

2. Вокзалу Харків-Пасажирський СТГО «Південна залізниця» (Л.Г. Чалий)

2.1. Тексти напису на пам'ятній дошці узгодити з управлінням культури міської ради (Л. Мякіннікова).

2.2. Ескіз пам'ятної дошки узгодити з Радою з питань скульптурно-художнього надбання Міської комісії з питань топоніміки та охорони історико-культурного середовища.

2.3. Місце встановлення узгодити з Головним управлінням містобудування, архітектури та земельних відносин міської ради (Т. Овіннікова).

3. Прийняти до відома, що витрати на виготовлення та встановлення пам'ятної дошки здійснюються за рахунок заявників.

4. Відповідальність за стан та збереження пам'ятної дошки покласти на заявників.

5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради — начальника Головного управління з гуманітарних та соціальних питань Л. Сороку.

Міський голова В. Шумілкін