УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Від 29.06.2005 № 1485

Про проведення святкового заходу «День вірменської культури»

Враховуючи звернення голови Харківської обласної громадської організації «Вірменська національна громада» щодо надання дозволу на проведення в м. Харкові святкового заходу «День вірменської культури», керуючись статтями 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Дозволити Харківській обласній громадській організації «Вірменська національна громада» (Хандамирян С.Г.) проведення 3 липня 2005 року з 11-00 до 12-00 святкової ходи колони в національних костюмах від ХАТОБу ім. Лисенка до ЦПКіВ ім. Горького, святкового фейєрверку о 22-00 на майдані Свободи.

2. Звернути увагу керівництва Харківської обласної громадської організації «Вірменська національна громада» (Хандамирян С.Г.) на необхідність дотримання вимог чинного законодавства України щодо порядку проведення громадських заходів та техніки безпеки при проведенні заходів та несуть відповідальність за їх порушення.

3. Запропонувати міському управлінню УМВС України в Харківській області (Дятлов В.І.) забезпечити:

3.1. Охорону громадського порядку в місцях проведення святкових заходів та фейєрверку.

3.2. Організацію руху громадського та приватного транспорту з урахуванням проведення святкових заходів згідно з заявкою голови Харківської обласної громадської організації «Вірменська національна громада» (Хандамирян С.Г.).

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради - начальника Головного управління з гуманітарних та соціальних питань (Сорока Л.С.)

Секретар міської ради М.М. Воронов