УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Від 08.07.2005 № 1560

Про заходи по забезпеченню правопорядку при проведенні зборів громадян

Розглянувши повідомлення Харківської обласної організації Християнсько-демократичного союзу (Потикун Ю.П.) про проведення зборів громадян, на підставі ст.38 і керуючись ст.ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Прийняти до відома, що 16 липня 2005 року з 14.00 до 19.00 години за участі близько 5000 осіб будуть проведені збори громадян.

У відповідності з рішенням міськвиконкому від 07.03.2000 року №221 «Про порядок розгляду міськвиконкомом питань щодо організації та проведення зборів, мітингів, походів та демонстрацій в м.Харкові» місцем проведення зборів визначити частину пл. Свободи, що виділена для проведення цих заходів напроти будинку по магазину «Подарунки».

2. Звернути увагу організатора проведення зборів на те, що він та учасники цього заходу повинні дотримуватись вимог чинного законодавства України щодо порядку проведення громадських заходів та несуть відповідальність за його порушення.

3. Запропонувати міському управлінню УМВС України в Харківській області (Дятлов В.І.) вжити необхідні заходи для забезпечення громадського порядку під час проведення зборів 16 липня 2005 року.

4. Контроль за забезпеченням громадського порядку, виконанням вимог чинного законодавства покласти на відділ громадської безпеки і оборонної роботи (Топчій В.О).

Міський голова В. Шумілкін