УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Від 08.07.2005 № 1564

Про зміни у штатному розписі міської ради

З метою подальшого удосконалення структури виконавчих органів міської ради, відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців», керуючись ст.ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Виключити з 15.07.2005р. зі штатного розпису управління державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців міської ради посади:

- начальника юридичного відділу;

- начальника відділу документального забезпечення реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців;

- провідного спеціаліста відділу документального забезпечення реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.

3. Включити з 15.07.2005р. до штатного розпису управління державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців міської ради посади:

- начальника юридичного відділу, державного реєстратора;

- начальника відділу документального забезпечення реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців, державного реєстратора;

- провідного спеціаліста юридичного відділу.

4. Відділу бухгалтерського обліку та звітності міської ради (заступник головного бухгалтера міської ради Бугло Н.І.) оформити в установленому порядку зміни до штатного розпису.

5. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради - керуючого справами виконкому міської ради Нечипоренка О.С.

Міський голова В. Шумілкін