УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Від 14.07.2005 № 1628

Про встановлення пам’ятного знаку

З метою увічнення пам'яті Героїв Радянського Союзу гвардійців-широнінців та з нагоди 60-річчя перемоги у Великій Вітчизняній війні, враховуючи клопотання виконавчого комітету Московської районної у місті Харкові ради, керуючись ст.ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»

1. Дозволити виконавчому комітету Московської районної у місті Харкові ради встановлення пам'ятного знаку Героям Радянського Союзу гвардійцям-широнінцям за адресою: вул. Гвардійців Широнінців (ріг просп. 50-річчя ВЛКСМ).

2. Виконавчому комітету Московської районної у місті Харкові ради (Л. Коновалов):

2.1. Текст напису на пам'ятному знаці узгодити з управлінням культури міськради (Л. Мякіннікова).

2.2. Ескіз пам'ятного знаку узгодити з Радою з питань скульптурно-художнього надбання Міської комісії з питань топоніміки та охорони історико-культурного середовища.

2.3. Місце встановлення узгодити з Головним управлінням містобудування, архітектури та земельних відносин міськради (О. Коробка).

3. Прийняти до відома, що витрати на виготовлення та встановлення пам'ятного знаку здійснюються за рахунок заявників.

4. Відповідальність за стан та збереження пам'ятного знаку покласти на заявників.

5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради - начальника Головного управління з гуманітарних та соціальних питань Л. Сороку.

Секретар міської ради М. Воронов