УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Від 21.07.2005 № 1677

Про заходи по забезпеченню правопорядку при проведенні рекламно-розважальних заходів

Розглянувши звернення директора товариства з обмеженою відповідальністю «Орбіс» Безлепкіна Ю.В. та враховуючи свідоцтво № 85 від 12.07.2005 року про проведення гастрольного заходу на майдані Свободи, видане управлінням культури Харківської обласної державної адміністрації, на підставі ст. 38 і керуючись ст.ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Прийняти до відома, що 26 липня 2005 р. з 19.00 до 22.00 на майдані Свободи будуть проведені рекламно-розважальні заходи за участі відомих естрадних виконавців та феєрверк.

2. Звернути увагу організатора рекламно-розважальних заходів на те, що він та учасники цих заходів повинні дотримуватись вимог чинного законодавства України щодо порядку проведення громадських заходів та несуть відповідальність за його порушення..

3. Запропонувати міському управлінню УМВС України в Харківській області (Дятлов В.І.) вжити необхідні заходи для забезпечення громадського порядку під час проведення розважальних заходів 26.07.2005 року.

4. Контроль за забезпеченням громадського порядку, виконанням вимог чинного законодавства України покласти на відділ громадської безпеки і оборонної роботи (Топчій В.О.).

Секретар міської ради М. Воронов