УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Від 02.08.2005 № 1772

Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади

На підставі ст.10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», постанови Кабінету Міністрів України від 15.02.2002р. №169 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців», керуючись ст.ст.42 та 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Оголосити конкурс на заміщення вакантної посади провідного спеціаліста відділу документального забезпечення реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців управління державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців міської ради.

2. Встановити для осіб, які бажають взяти участь у конкурсі на заміщення вакантної посади провідного спеціаліста відділу документального забезпечення реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців управління державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців міської ради наступні основні вимоги:

- громадянство України;

- вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста;

- стаж роботи за фахом в органах місцевого самоврядування чи на державній службі не менше 3 років або в інших сферах економіки не менше 5 років;

- досконале володіння державною мовою, персональним комп'ютером та діловодством.

3. Міській конкурсній комісії по проведенню відбору кандидатів по заміщенню вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування провести конкурс на заміщення зазначеної вакантної посади в строки, передбачені діючим законодавством.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

Секретар міської ради М. Воронов