УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Від 11.08.2005 № 1829

Про проведення акції «Цифрова подорож для всієї родини»

У зв'язку зі зверненням директора приватного підприємства «Спаркмаркетинг» Є.Волкової щодо проведення акції «Цифрова подорож для всієї родини» на майданчику біля Харківського академічного театру опери та балету ім. М. Лисенка, на підставі ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Дозволити приватному підприємству «Спаркмаркетинг» м. Київ проведення акції «Цифрова подорож для всієї родини» з 25 по 28 серпня 2005 року на майданчику біля Харківського академічного театру опери та балету ім. М. Лисенка.

2. Звернути увагу керівництва приватного підприємства «Спаркмаркетинг» (Є.В. Волкова) на те, що воно та учасники цієї акції повинні дотримуватись вимог чинного законодавства України щодо порядку проведення громадських заходів та несуть відповідальність за його порушення.

3. Управлінню охорони здоров'я (Галацан О.В.) забезпечити під час проведення акції чергування машин швидкої допомоги з бригадами лікарів на договірній основі.

4. Просити міське управління УМВС України в Харківській області (Дятлов В.І.) забезпечити охорону громадського порядку під час проведення заходу та охорону виставки 25.08.05р. з 20°° та з 26.08 по 28.08 - цілодобово на договірній основі.

5. Контроль за забезпеченням громадського порядку, виконанням вимог чинного законодавства покласти на відділ громадської безпеки і оборонної роботи (Топчій В.О.).

6. Комунальному підприємству «Міськсвітло» (Татьков В.П.) забезпечити підключення виставкового обладнання до джерел електропостачання потужністю 16 кВт на договірній основі.

7. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради - начальника Головного управління з гуманітарних та соціальних питань Сороку Л.С.

Секретар міської ради М. Воронов