УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Від 17.08.2005 № 1897

Про заходи по забезпеченню правопорядку при проведенні ходи та мітингу

Розглянувши повідомлення секретаря Харківської міської організації Комуністичної партії України Михайлова А.Р. про проведення ходи та мітингу, на підставі ст.38 і керуючись ст.42,59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1.Прийняти до відома, що 24 серпня 2005р. з 9.00 до 9.30 години близько 500 членів та прихильників КПУ здійснять ходу від м.Конституції до м.Свободи де з 9.30 до 10.30 ними буде проведено мітинг.

У відповідності з рішенням міськвиконкому від 07.03.2000р. №221 «Про порядок розгляду міськвиконкомом питань щодо організації та проведення зборів, мітингів, походів та демонстрацій в м.Харкові» місцем проведення мітингу визначити частину пл.Свободи, що прилягає до пам'ятника В.І.Леніну і виділена для проведення таких заходів.

2.Звернути увагу організатора проведення ходи та мітингу на те, що він та учасники цих заходів зобов'язані дотримуватись вимог чинного законодавства України щодо порядку проведення громадських заходів та несуть відповідальність за його порушення.

3.Запропонувати Харківському міському управлінню Управління МВС України в Харківській області (Дятлов В.І.) вирішити питання щодо забезпечення громадського порядку під час проведення ходи та мітингу 24.08.2005р..

4.Контроль за забезпеченням громадського порядку, виконанням вимог чинного законодавства України покласти на відділ громадської безпеки і оборонної роботи (Топчій В.О.).

Секретар міської ради М. Воронов