УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Від 23.08.2005 № 1954

Про заходи щодо забезпечення правопорядку при проведенні у м. Харкові урочистого посвячення в студенти першокурсників Харківського державного університету мистецтв ім. І.П. Котляревського

Розглянувши звернення ректора Харківського державного університету мистецтв ім. І.П. Котляревського Вєркіної Т.Б. про надання дозволу на проведення у м. Харкові урочистого посвячення в студенти першокурсників ХДУМ ім. І.П. Котляревського, керуючись ст.ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Дозволити Харківському державному університету мистецтв ім. І.П. Котляревського в рамках урочистостей з нагоди посвячення в студенти університету проведення 1 вересня з 9-00 до 11-00 урочистої ходи у кількості 150 учасників за маршрутом від головного входу ХДУМ (пл. Конституції 11/13), через підземний перехід по вул. Пушкінській, по вул. Скрипника біля Російського академічного драматичного театру ім. О. Пушкіна, повз фонтан «Дзеркальний струмінь», уздовж Харківського академічного театру опери та балету ім. М. Лисенка, по вул. Римарській уздовж обласної філармонії, Українського академічного театру ім. Т.Г. Шевченка, по вул. Сумській до Театру ляльок, через підземний перехід до головного входу ХДУМ.

2. Запропонувати міському управлінню УМВС України в Харківській області (Дятлов В.І.) виділити необхідні наряди міліції для забезпечення правопорядку під час проведення заходу і забезпечити безпеку руху колони я місцях перетину проїжджої частини (перехрестя вул. Пушкінської та пров Мечнікова, пл. Поезії та вул. Артема, вул. Скрипника та вул. Чернишевської, вул. Сумської та вул. Скрипника, вул. Римарська, 14, вул. Сумська, 1).

3. Контроль за забезпеченням громадського порядку, виконанням вимог чинного законодавства покласти на відділ громадської безпеки і оборонної роботи (Топчій В.О.)

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради - начальника Головного управління з гуманітарних та соціальних питань (Сорока Л.С.)

Міський голова В. Шумілкін