УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Від 01.09.2005 № 2029

Про заходи по забезпеченню правопорядку при проведенні концертно-розважальних заходів

Розглянувши звернення директора товариства з обмеженою відповідальністю фірми «Орбіс» Безлепкіна Ю.В. та враховуючи свідоцтво № 97 від 23.08.2005 року про проведення гастрольного заходу на майдані Свободи, видане управлінням культури Харківської обласної державної адміністрації, на підставі ст. 38 і керуючись ст.ст. 42,59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Дозволити товариству з обмеженою відповідальністю фірми «Орбіс» проведення 7 вересня 2005р. з 19.00 до 22.00 на майдані Свободи концертно-розважальних заходів та феєрверка.

2. Звернути увагу організатора концертно-розважальних заходів на те, що він та учасники цих заходів повинні дотримуватись вимог чинного законодавства України щодо порядку проведення громадських заходів та несуть відповідальність за його порушення.

3. ГУ з гуманітарних та соціальних питань (Сорока Л.С.) спільно з ГУ МЧС України в Харківській області забезпечити оперативно-технічний огляд сцени та іншого обладнання з метою дотримання правил техніки безпеки при проведенні зазначених заходів.

4. 3апропонувати міському управлінню УМВС України в Харківській області (Дятлов В.І.) у відповідності з розпорядженням міськвиконкому від 13.09.1995 року «Про забезпечення громадського порядку та безпеки громадян при проведенні масових заходів в м. Харкові» № 1231, на договірній з організатором основі вжити необхідні заходи для забезпечення правопорядку при проведенні концертно-розважальних заходів 07.09.2005 року.

5. Контроль за забезпеченням громадського порядку, виконанням вимог чинного законодавства покласти на відділ громадської безпеки і оборонної роботи (Тараненко В.П.).

Міський голова В. Шумілкін