УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Від 08.09.2005 № 2103

Про проведення «Християнських зустрічей» Харківською Християнською Церквою

Відповідно до ст. 21 Закону України «Про свободу совісті та релігійні організації», враховуючи звернення пастора релігійної організації «Харківська Християнська Церква» П.І. Коваленка про проведення «Християнських зустрічей», на підставі статті 38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та керуючись статтями 42, 59 цього Закону:

1. Дозволити проведення «Християнських зустрічей» пастором релігійної організації «Харківська Християнська Церква» 11 вересня 2005 року з 17.00 до 19.00 на території саду ім. Т.Г. Шевченка. Кількість учасників заходу близько 50 чоловік.

2. Звернути увагу організатора «Християнських зустрічей» пастора релігійної організації «Харківська Християнська Церква» П.І. Коваленка на те, що він та учасники заходу зобов'язані дотримуватися вимог законів України щодо порядку проведення масових заходів та несуть відповідальність за їх порушення.

3. Запропонувати міському управлінню УМВС України в Харківській області (Дятлов В.І.) виділити необхідні наряди міліції для забезпечення громадського порядку при проведенні «Християнських зустрічей».

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на Головне управління з гуманітарних та соціальних питань (Сорока Л.С.).

Міський голова В.А. Шумілкін