УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

Від 08.12.2005 3232

 

Про заходи по забезпеченню правопорядку при проведенні мітингу

Розглянувши повідомлення Дзержинської молодіжної організації «Батьківщина молода» Батрина С.В., про проведення мітингу, на підставі ст. 38 і керуючись ст.ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Прийняти до відома, що 10 грудня 2005 року з 13.30 до 16.00 години за участі близько 80 членів та прихильників зазначеної організації буде проведено мітинг.

У відповідності з рішенням міськвиконкому від 07.03.2000 року № 221 «Про порядок розгляду міськвиконкомом питань щодо організації та проведення зборів, мітингів, підходів та демонстрацій в м. Харкові» місцем проведення мітингу визначити частину м. Конституції, що відведена для проведення таких заходів, біля пам'ятника борцям за Радянську владу.

2. Звернути увагу організатора зазначеного заходу на те, що він та учасники мітингу повинні дотримуватись вимог чинного законодавства України щодо порядку проведення громадських заходів та несуть відповідальність за його порушення.

3. Запропонувати міському управлінню УМВС України в Харківській області (Дятлов В.І.) вжити необхідні заходи для забезпечення громадського правопорядку при проведенні мітингу 10 грудня 2005 року.

4. Контроль за забезпеченням громадського порядку, виконанням вимог чинного законодавства покласти на відділ громадської безпеки і оборонної роботи (Топчій В.О.)

 

Міський голова В. Шумілкін