УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

Від 09.12.2005 3262

 

Про внесення змін до складу міської конкурсної комісії по проведенню відбору кандидатів на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування

Відповідно до ст. 10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців» від 15.02.2002р. № 169, керуючись ст.ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Вивести зі складу міської конкурсної комісії по проведенню відбору кандидатів на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування, затвердженого розпорядженням міського голови від 19.07.2002р. № 1451, зі змінами від 08.07.2005р. № 1570 Хотіну Галину Сергіївну - заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради - начальника Головного управління енергетики та інженерного забезпечення міста у зв'язку з переходом на іншу роботу.

2. Ввести до складу міської конкурсної комісії по проведенню відбору кандидатів на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування Кадигроба Сергія Володимировича - заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради - начальника Головного управління енергетики та інженерного забезпечення міста - членом комісії.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на секретаря міської ради, голову міської конкурсної комісії - Воронова М.М.

 

Міський голова В. Шумілкін