УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

Від 14.12.20053322

Про продовження терміну перебування на службі в органах місцевого самоврядування

Розглянувши клопотання заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради - керуючого справами виконкому міської ради щодо продовження терміну перебування на службі в органах місцевого самоврядування головного спеціаліста сектору громадської безпеки відділу громадської безпеки та оборонної роботи міської ради Колеснику Івану Івановичу, на підставі статті 18 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», керуючись «Порядком продовження терміну перебування на службі у виконавчих органах Харківської міської ради», затвердженим розпорядженням міського голови від 07.09.2001 року №1689 та ст.ст.42,59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Продовжити термін перебування на службі в органах місцевого самоврядування Колеснику Івану Івановичу - головному спеціалісту сектору громадської безпеки відділу громадської безпеки та оборонної роботи міської ради на один рік до 02.01.2007 року.

2. Звернути увагу завідуючого відділом громадської безпеки та оборонної роботи міської ради Топчія В.О. на необхідність посилення роботи з кадровим резервом, підвищення його дієвості.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради - керуючого справами виконкому міської ради Нечипоренка О.С.

 

Міський голова В. Шумілкін