УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

Від 16.12.20053378

Про заходи по забезпеченню правопорядку при проведенні пікетування

Розглянувши повідомлення Богуна Василя Миколайовича про проведення пікетування, на підставі ст. 38 і керуючись ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Прийняти до відома, що 16 грудня 2005 року з 9.00 до 14.00 години за участі близько 30 чоловік буде проведено пікетування з метою звернути увагу депутатів Харківської міськради на поведінку депутата Харківської міськради Лушницького В.М.

У відповідності з рішенням міськвиконкому від 07.03.2000 року №221 «Про порядок розгляду міськвиконкомом питань щодо організації та проведення зборів, мітингів, походів та демонстрацій в м. Харкові» місцем проведення пікетування визначити частину майдану Конституції, що відведена для проведення таких заходів, напроти будинку № 7, де розташований Харківський міськвиконком.

2. Звернути увагу Богуна В.М. на те, що він та учасники пікетування повинні дотримуватись вимог чинного законодавства України щодо порядку проведення громадських заходів та несуть відповідальність за його порушення.

3. Запропонувати міському управлінню УМВС України в Харківській області (Дятлов В.І.) вжити необхідні заходи для забезпечення правопорядку під час проведення пікетування 16.12.2005 р.

4. Контроль за забезпеченням громадського порядку, виконанням вимог чинного законодавства України покласти на відділ громадської безпеки і оборонної роботи (Топчій В.О.).

 

Міський голова В. Шумілкін