УКРАЇНА
ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Від 19.06.2001 № 1081

Про переоформлення права
користування земельною ділянкою
по в'їзду Балакірєва,1

Рішенням міськвиконкому від 13.03.96 N 193 земельна ділянка площею 4,3235 га по в'їзду Балакірєва,1 надана Харківському науково-дослідному інституту загальної та невідкладної хірургії (надалі - ХНДІ загальної та невідкладної хірургії) у постійне користування для експлуатації та обслуговування виробничих та допоміжних будівель і споруд (державний акт на право постійного користування землею від 20.05.96 № 88).

Згідно з діючим законодавством України ХНДІ загальної та невідкладної хірургії перереєстровано у Інститут загальної та невідкладної хірургії Академії медичних наук України, як правонаступник.

З метою переоформлення права користування землею, керуючись ст.ст.42, 59 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні":

1. Переоформити право користування земельною ділянкою площею 4,3235 га по в'їзду Балакірєва,1 з ХНДІ загальної та невідкладної хірургії на Інститут загальної та невідкладної хірургії Академії медичних наук України в межах і на умовах, які передбачені державним актом на право постійного користування землею від 20.05.96 № 88.

2. Інституту загальної та невідкладної хірургії Академії медичних наук України в місячний термін з дня видання цього розпорядження звернутися до міського управління земельних ресурсів для оформлення державного акту на право постійного користування землею, згідно з пунктом 1 цього розпорядження.

3. Державний акт від 20.05.96 № 88 вважати таким, що втрачає чинність з дня реєстрації нового державного акту на право постійного користування землею інституту загальної та невідкладної хірургії Академії медичних наук України.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради - начальника головного управління міського господарства Савенка С.Г.

Міський голова М.Д.Пилипчук