УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

2 сесія 5 скликання


РІШЕННЯ


Від 31.05.2006 р. № 45/06

м. Харків

Про надання згоди на проведення централізованих перерахувань

Згідно ст.116 Закону України «Про Державний бюджет України на 2006 рік», Закону України «Про заходи, спрямовані на забезпечення сталого функціонування підприємств паливно-енергетичного комплексу», відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 22.05.06р. № 705 «Про затвердження Порядку перерахування у 2006 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам для погашення заборгованості минулих років з різниці в тарифах на теплову енергію, послуги з водопостачання і водовідведення, затверджених для населення», на підставі ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись ст.59 зазначеного Закону, Харківська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати згоду на проведення централізованих перерахувань сум субвенції, що надійде до обласного бюджету відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 22.05.06 р. № 705 «Про затвердження Порядку перерахування у 2006 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам для погашення заборгованості минулих років з різниці в тарифах на теплову енергію, послуги з водопостачання і водовідведення, затверджених для населення», підприємствам надавачам житлово-комунальних послуг обласною  радою, без розподілу їх міському бюджету міста Харкова, при умові надання інформації Харківській міській раді за результатами проведених перерахувань по кожному підприємству, що відносяться до комунальної власності міста.

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії Харківської міської ради та секретаря Харківської міської ради.




Міський голова                                                                М. Добкін