ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
Харків

Від 28.06.06 № 333.

Про надання в постійне користування зі зміною
цільового призначення земельної ділянки

Розглянувши проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки державному підприємству "Караванський спиртовий завод" для будівництва накопичувача для барди на території Харківського району, ураховуючи позитивний висновок Харківської районної державної адміністрації, відповідно до статей 17, 20, 122, 123, 186, 209, пункту 12 розділу X "Перехідні положення" Земельного кодексу України:

1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки державному підприємству "Караванський спиртовий завод" для будівництва накопичувача для барди на території Харківського району.

2. Надати в постійне користування зі зміною цільового призначення земельну ділянку державному підприємству "Караванський спиртовий завод" для будівництва накопичувача для барди загальною площею 1,0000 га ріллі за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення на території Харківського району.

3. Державному підприємству "Караванський спиртовий завод":

3.1. Відшкодувати втрати сільськогосподарського виробництва згідно з законодавством України на спеціальні рахунки відповідних місцевих рад.

3.2. У місячний термін із дня прийняття розпорядження замовити виготовлення державного акта на право постійного користування земельною ділянкою організації, яка має відповідний дозвіл (ліцензію).

3.3. Приступити до використання земельної ділянки після встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), одержання державного акта іа право постійного користування земельною ділянкою та його державної реєстрації.

4. Обласному головному управлінню земельних ресурсів:

4.1.Забезпечити внесення змін до земельно-кадастрової документації.

4.2.Інформувати обласну державну адміністрацію про виконання розпорядження до 1 грудня 2006 року.

5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови обласної державної адміністрації В.О. Звєрєва.

Голова обласної державної
адміністрації
А. АВАКОВ